Verwarming

Centrale Verwarming
Centrale verwarming zorgt voor een behaaglijke temperatuur in uw hele huis. Beekmans levert en installeert centrale verwarming in allerlei uitvoeringen.

Cv-ketels
Wij leveren cv-ketels van een aantal bekende fabrikanten. Al deze fabrikanten staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. En dus voor jarenlang zorgeloos verwarmen. U vindt het complete assortiment op deze websites:
En natuurlijk kunt u voor alle cv-ketels die wij plaatsen meteen ons voordelig onderhoudsabonnement afsluiten.

Radiatoren
U kunt bij ons terecht voor radiatoren in alle soorten en maten. Radiatoren zorgen niet alleen voor warmte. Ze bepalen ook de sfeer in uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. Kijk eens op de websites van onze leveranciers. Of neem contact met ons op voor meer informatie.
Wand- en vloerverwarming
Wand-of vloerverwarming heeft belangrijke voordelen. U heeft meer comfort door een gelijkmatige warmteverdeling en een goede luchtvochtigheid in huis. En koude voeten zijn verleden tijd.

De temperatuur van het water is lager dan bij radiatoren. Daardoor verbruikt u minder energie en kunt u deze verwarming goed combineren met andere energiebronnen. Bijvoorbeeld met zonnepanelen of warmtepompen.

Voor mensen met een allergie of astma is wand- of vloerverwarming ideaal. Er zijn geen buizen en radiatoren. Er wordt dus minder stof vastgehouden en er is minder stofcirculatie.
Verwarming01
Lokale Verwarming
Veel huishoudens in Nederland hebben tegenwoordig centrale verwarming. Maar kachels en haarden zijn niet verdwenen. Zoekt u dit soort verwarming? Bij Beekmans bent u aan het juiste adres.

Beekmans levert en installeert alle goedgekeurde merken. De keuzemogelijkheden zijn groot. Van gaskachels tot inbouwhaarden.

U kunt een haard of kachel gebruiken om een ruimte te verwarmen. Maar veel mensen combineren ze ook met de centrale verwarming.

De haard of kachel dient dan als sfeerverwarming. Soms is een kachel een betere oplossing dan centrale verwarming. Bijvoorbeeld in een vrijstaande garage of berging. Een kachel met gasleiding kan niet bevriezen. Een cv-leiding wel. Bijvoorbeeld als de radiator is dichtgedraaid of als er een storing is.

Neem contact met ons op voor informatie over leveranciers en installatiemogelijkheden.
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!