Dakbedekking

Beekmans Groep is erkend dakdekker voor zowel bitumen, als kunststof dakbedekkingen. Zowel nieuwe daken, als renovatie van bestaande daken worden door ons bedrijf vakkundig uitgevoerd. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de opbouw, en de eventuele isolatie van de dakbedekking, en de wijze van waterafvoer en dakrandafwerking. Afhankelijk van de situatie verlenen wij 10 of 15 jaar verzekerde garantie.

Daken hebben het flink te verduren. Ze staan het hele jaar bloot aan regen en wind. Aan hitte in de zomer. En aan vorst in de winter. Dakbedekking moet daar tegen kunnen en waterdicht blijven. Beekmans heeft daar verstand van. Wij leggen verschillende soorten dakbedekking. U kunt bij ons terecht voor grote daken, maar ook voor uw dakkapel.

Dakbedekking met bitumen

De meeste platte daken in Nederland hebben dakbedekking met bitumen. Bitumen is een aardolieproduct zonder teer. Moderne dakbedekking met bitumen gaat 20 tot 25 jaar mee.
Dakbedekking01
PVC dakfolie
Deze kunststof dakbedekking gaat wel 30 jaar mee. Maar het is niet altijd mogelijk om dit materiaal te gebruiken. Het is bijvoorbeeld niet bestand tegen contact met bitumen.
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!