Gas en water

Een gasinstallatie moet veilig zijn. En u wilt geen lekkage in uw nieuwe waterleiding. Kies daarom voor Beekmans. Dan weet u dat het goed zit.

Erkend installatiebedrijf
Beekmans is een erkend gastechnisch en watertechnisch installateur. Wij beschikken over de juiste kennis en middelen om alle installatiewerkzaamheden uit te voeren. Al onze installaties voldoen aan de vereiste keurmerken en wettelijke voorschriften.
Gas
Beekmans ontwerpt en installeert gasleidingen en gasinstallaties. Van klein tot groot. Voor woonhuizen en voor bedrijven. Vaak zijn dat installaties voor gebruik met aardgas. Maar er zijn plaatsen waar geen aardgas is. Dan kunt u kiezen voor propaangas. U krijgt dan een installatie met een gastank of gasflessen. Vrijwel alle aardgastoestellen kunnen wij aanpassen voor propaangas.
Gas01
Gas02
Drinkwater
Zuiver drinkwater is van levensbelang. Waterleidingen en drinkwaterinstallaties van Beekmans voldoen aan de hoogste eisen voor de gezondheid.
U kunt bij ons terecht voor een kraan in uw keuken, maar ook voor een uitgebreide drinkwaterinstallatie bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen voor een vakkundige aanleg. En we hebben oog voor duurzaamheid en het milieu. Onze installaties gaan lang mee en we maken gebruik van milieuvriendelijke recyclebare materialen.
Water01
Water02
Warm water
U draait de kraan open en u heeft warm water. Dat is vanzelfsprekend. Met toestellen geplaatst door Beekmans Installaties bent u daarvan ook verzekerd. U kunt kiezen uit veel verschillende oplossingen. Of u nu volop warmwatercomfort in uw badkamer wilt, of u heeft slechts zelden warm water nodig. Beekmans heeft voor elke situatie een oplossing. U kunt bij ons terecht voor alle soorten toestellen:
Doorstroomtoestellen zoals een geiser, boilers van groot tot klein, en/of Combi toestellen voor zowel warm water als verwarming.

Veel toestellen gebruiken gas of elektriciteit voor de verwarming van het water.
Maar het kan ook anders. Bijvoorbeeld met zonne-energie of aardwarmte, of met een combinatie van toestellen en warmtebronnen.
De mogelijkheden zijn eindeloos, en samen met u kijken wij graag welke oplossing het beste bij u past.

Huishoudwater
Veel water gebruikt u niet als drinkwater maar als huishoudwater.
Denk aan het spoelwater in uw toilet, het beregenen van de tuin, of het wassen van uw auto. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld grondwater of regenwater gebruiken, waardoor u het milieu spaart en het is goed voor uw portemonnee.
Ook deze installaties leggen wij aan, en wij adviseren u graag hierover.
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!